Μενου
ΚΑΛΑΘΙ

Blog RSS Feed

18 Nov Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση με απλές ερωτήσεις
e-timologia 0 3273
Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την ηλεκτρονική τιμολόγηση σε απλές ερωτήσεις:1. Τι είναι η Ηλεκτρονική διαβίβαση δεδομένων στην ψηφιακή πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε;Ως "Ηλεκτρονική διαβίβαση δεδομένω..
27 Jul Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα της MyData- Δείτε πως να μπείτε
e-timologia 0 8619
Η πλατφόρμα της MyData έχει ανοίξει τις διαδικτυακές της πύλες! Δείτε πως να μπείτε παρακάτω, καθώς και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΑΔΕ.Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, ανοίγει η  αρχική σελίδα..
13 Jul ΑΑΔΕ Υποχρεωτική η ηλεκτρονική τιμολόγηση από 20/07/2020
e-timologia 0 2689
Δημοσιεύθηκε η απόφαση με την ορίζεται η έκταση εφαρμογής, οι εξαιρέσεις, τα δεδομένα που διαβιβάζονται, ο χρόνος διαβίβασης, οι ειδικότερες υποχρεώσεις των οντοτήτων, η διαδικασία καθώς και κάθε άλλο..
13 Jun Τα ηλεκτρονικά βιβλία για τις επιχειρήσεις ενεργοποιεί η ΑΑΔΕ
e-timologia 0 2247
Τα ηλεκτρονικά βιβλία για τις επιχειρήσεις ενεργοποιεί η ΑΑΔΕΚοινή απόφαση με την οποία ενεργοποιούν την ψηφιακή διαβίβαση στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA, υπέγραψαν ο υφυπουργός Οικο..
02 Apr Τι είναι η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, τι λέει ο νόμος μέχρι το 2020 και γιατί σας αφορά;
e-timologia 0 4297
Από 1/1/2020 η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτό σημαίνει ότι τα παραστατικά που εκδίδονται από τους εκδότες προς τους λήπ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)